Valerie Zawadská-životopis

11. června 2008 v 18:06
Absolventka pražské DAMU, několikanásobná vítězka ankety TýTý o nejoblíbenější dabérku. Působila v divadlech v Šumperku, Chebu a Městských divadlech pražských, od roku 1994 je a volné noze. Hrála v řadě televizních inscenací a seriálů. Z těch posledních připomeňme: Saturnin, Na lavici obžalovaných justice, Případ detektivní kanceláře Ostrozrak, Černý slzy nebo Kobova garáž.
Filmografie:
2007Velmi křehké vztahy ...
2004Snowboarďáci ...Cook
2002Černý slzy (Černý slzy) ...
2002Prsten kohouta Alektrya (Prsten kohouta Alektrya) ...Queen
1995Venušin pahorek (Delta of Venus) ...Landlady
1994Saturnin (Saturnin) ...
1993Zámek v Čechách (Zámek v Čechách) ...Cook
1993Jedna kočka za druhou (Jedna kočka za druhou) ...Mistress of Viktor
1988Iba deň (Iba den) ...Inge
1987Narozeniny režiséra Z.K. (Narozeniny režiséra Z.K.) ...Hrubá
1984
Valerie Zawadská
osobnosti.cz
Scary Child
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama